アドラ "ベビーボーイ" 33cm ベビードール-その他

アドラ ベビードール "ベビーボーイ" 33cm

【カテゴリー】おもちゃ:人形・ドール

【商品説明】

A blue, green and yellow striped knit romper featuring a smiley green frog appliqu?, flattering baby blue ribbed bands at the neck and moreBeautiful hand set brown eyes, hand painted brown hair, painted details and hand applied eyelashesBaby powder scented high quality vinyl baby doll for hours of playtime fun13" from head to toe with a weighted body to feel like real babyWinner of 2012 DOTY (DOLL of the Year), Industry's Choice Award and 2012 The National Parenting Center Seal of Approval

【メーカー在庫あり】 (株)ベッセル ベッセル エアードリルピストル型GTD100-15 GT-D100-15 JP

三菱マテリアル スーパーバニッシュドリル MAS 1290LB HTI10三菱マテリアル スーパーバニッシュドリル MAS 1290LB HTI10

サンドビック コロドリル860【D】 860.1-0660-055A1-PM 4234